ВИЗИТКИ

календари и сувенири
външна и неонова реклама
уеб дизайн
Джусита-ДЕС
обемни букви и външна реклама
снимки с висока резолюция

КАТЕГОРИИ

 

БИЗНЕС ПАКЕТИ

Спестете

50 лв! »

Спестете

Спестете

75 лв! »

Спестете

Спестете

100 лв! »

Спестете

ПОМОЩ

за контакти

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ПРОМОЦИИ

При поръчка през wizitka.com на визитки получавате отстъпка
за 2000бр. - 2%
за 3000бр. - 3%
за 4000бр. - 4%
за 5000бр. - 5%
за 6000бр. - 6%
за 7000бр. - 7%
за 8000бр. - 8%
за 9000бр. - 9%
над 10000бр.10%

ПОРЪЧКА

1. При поръчка клиентът е длъжен да подготви файл за отпечатване съобразно условията на Wizitka.com, публикувани в този сайт или да подготви on-line дизайн.

2. Указаната цена на отделната стока е без включена цена на доставката.

3. Условията на поръчка и доставка на стоките са указани в сайта.

4. Поръчването на определена стока става чрез натискане на бутона "поръчай". Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор клиента и Wizitka.com съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ). 4.1. За да бъде приета поръчката, клиентът е длъжен да посочи актуален телефон за връзка, на който да бъде извършено потвърждението на поръчката. Освен това независимо от начина за получаване на поръчката задължително се посочва и адрес за евентуална доставка, който може да е различен от адреса на управление.
4.2. Ако не бъде потвърдена поръчката, тя остава в статус на изчакване до 14 дена и ако, след този срок не се потвърди поръчката, то тя отпада.
4.3. При направена поръчка и посочено място на получаване в офиса на wizitka.com, задължително се посочва и адрес за доставка и ако до 10 дни след изпълнението на поръчката, тя не бъде получена, то поръчката се изпраща за получаване с куриер с наложен платеж и клиентът заплаща допълнително и куриерската услуга.

5. Чрез предоставяне на материали на който и да било от нашите сървъри, например по електронната поща или чрез страниците на Wizitka.com в глобалната мрежа, вие се съгласявате със следното:
(a) че материалите няма да съдържат каквито и да било елементи, които са незаконни или по някакви други причини не са подходящи за отпечатване;
(б) че вие ще положите достатъчни усилия за проверката и отстраняването на каквито и да било вируси или други вредни или унищожителни компоненти преди изпращането на който и да било материал;
(в) че вие притежавате материала и/или имате неограничени права да ни го предоставите и че Wizitka.com може да отпечата този материал без позоваване на отговорности или задължения;
(г) че вие се съгласявате да не предприемате действия против нас във връзка с материала, който ни предоставяте, както и че се съгласявате да ни обезщетите, в случай че която и да било трета страна предприеме действия срещу нас по отношение на файловете, които ни предоставяте.

6. Клиентът посочва основните параметри на желаната от него стока, съгласно представените опции и вида на стоката (брой, формат, цветност, вид хартия и др.).

7. Посочването на неверен/сгрешен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва Wizitka.com със задължението за изпълнение на доставката.