ВИЗИТКИ

календари и сувенири
външна и неонова реклама
уеб дизайн
Джусита-ДЕС
обемни букви и външна реклама
снимки с висока резолюция

КАТЕГОРИИ

 

БИЗНЕС ПАКЕТИ

Спестете

50 лв! »

Спестете

Спестете

75 лв! »

Спестете

Спестете

100 лв! »

Спестете

ПОМОЩ

за контакти

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ПРОМОЦИИ

При поръчка през wizitka.com на визитки получавате отстъпка
за 2000бр. - 2%
за 3000бр. - 3%
за 4000бр. - 4%
за 5000бр. - 5%
за 6000бр. - 6%
за 7000бр. - 7%
за 8000бр. - 8%
за 9000бр. - 9%
над 10000бр.10%

ДОСТАВКА

В момента wizitka.com работи с куриерска служба Rapido Доставката се извършва, спазвайки общите условия на избрания куриер, публикувана в неговия уеб сайт.

1. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес или се получава в офиса на Wizitka.com, гр. София, бул. Хан Кубрат 11 в официалното работно време (от понеделник до петък от 09:00 до 17:30 часа). Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност на куриерите за доставяне на стоката.
2. Поръчаната от клиента стока се доставя до 48 часа (за София) на посочения от него адрес при условие, че адресът е указан точно и е валиден.
3. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
4. В случай че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по повторната доставка. Разходите се заплащат при получаване на стоката.
5. Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаване на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да има възражения относно доставката.

При направена поръчка, wizitka.com поема ангажимента да позвъни на актуален телефон подаден от клиента за потвърждение на поръчката. При непотвърдена поръчка тя не се печата. При проверка за актуалността на поръчката, служител на wizitka.com съобщава срока за изработка и денят за доставка. Wizitka.com работи с избрана куриерска служба и си запазва правоо на избор на такава, както и смяната и, без да информира клиентите си. Wizitka.com при потвърждението на поръчка информира клиентите си за ориентировъчната сума на доставка.